Klara Ertl

Com menys discrepància hi ha entre el cap, el cor i les mans, més propers estem a una vida honesta. (Mark Boyle)

Activista a Extinction Rebellion des del 2019, primer a XR Amsterdam i ara a XR Barcelona. Dins del moviment li agrada fer xerrades, ajudar a la integració de noves persones i participar en accions disruptives.

És esperantista de naixement i va tenir diferents rols a TEJO, l'Organització Mundial de Joves Esperanto parlants i més recentment ha estat membre de la seva junta al 2020-21. També s’ha involucrat molt intensament en la xarxa antiracista paneuropea "UNITED for Intercultural Action".

Filla del Benelux i de pare hongarès i mare francesa. Té quatre llengües natives, el francès, l'hongarès, l'holandès i l'esperanto, i n’ha après quatre com a llengües estrangeres, primer l'alemany i l'anglès a l'escola i més tard el català i el castellà per parlar amb la família de la seva parella catalana i integrar-se a Barcelona.

Professionalment es mou en el món de l'educació. Es va llicenciar en Psicologia als Països Baixos i ara mateix estudia per ser orientadora educativa. En aquests moments, treballa amb nens amb necessitats especials.

Tornar al llistat de ponents